Nowe znaki drogowe dotyczące transportu gazu
Omówiono nowe obowiązujące znaki drogowe adresowane do pojazdów przewożących ładunki niebezpieczne.
K. Grzegorczyk.
Keywords: Substancje niebezpieczne i szkodliwe; znaki drogowe; Transport materiałów niebezpiecznych