The finer points of foam
[Wraz upływem lat pianowe środki gaśnicze stają się coraz bardziej efektywne. Podstawą jest jednak umiejętność ich wykorzystania. W artykule przedstawiono środki pianowe klasy A - szczególnie CAFS (Compressed Air Foam Systems), oraz wady i zalety ich stosowania.]
C. Covette.
Keywords: Środki gaśnicze i neutralizujące