Environmental and fire safety design assesment method
Artykuł mający na celu ocenę projektowania budynków ze szczególnym uwzględnieniem ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska. Przedstawiono znaczenie komputerowego programu symulacyjnego JASMINE i SOFIE.
F. Alamdari, S. Kumar.
Keywords: Projektowanie; Programy komputerowe; Budynki; Zabezpieczenie przeciwpożarowe