Use of the building act to enforce current fire safety standards in existing flats
Szczegółowa analiza ustawodawstwa w zakresie bezpieczeństwa pożarowego budynków. Rozpatrzono możliwość zmian różnych przepisów budowlanych w celu poprawy bezpieczeństwa pożarowego obiektów.
A. Everton.
Keywords: przepisy; Bezpieczeństwo pożarowe; Budownictwo mieszkaniowe