Control of Major Accident Hazard (COMAH) Regulations 1999
Szczegółowe omówienie dyrektywy "COMAH" (Control of Major Accident Hazard) wprowadzonej 3 lutego 1999 r. przez Unię Europejską. Dyrektywa zawiera regulacje związane z kontrolą zagrożeń dużymi awariami przemysłowymi.
Greg Hayes.
Keywords: Awarie przemysłowe; dyrektywy; COMAH