Einsatzorientierte Ausbildung
W mieście Cham (kanton Zug) odbył się kurs dokształcający instruktorów szwajcarskiej straży pożarnej. Tematem kursu było szkolenie z zakresu odpowiednich działań podczas akcji ratowniczo-gaśniczych
A. Umberg.
Keywords: Szkolenie; Akcja ratowniczo-gaśnicza