Statistical information
Zamieszczono dane statystyczne dotyczące strat popożarowych w okresie listopad 1997 - październik 1998r. w różnego typu obiektach użyteczności publicznej. W tabelach podano liczbę pożarów, w których straty przekroczyły 250000Ł.
A. Vyse.
Keywords: Pożary; Statystyka pożarnicza; straty popożarowe; Budownictwo użyteczności publicznej