Dinamika szachtnogo vzryva i ego predotvarszňenie
Omówiono nowy mechanizm oceny dynamiki wybuchów i zapobiegania wybuchom w kopalniach.
B.V. Voitsekhovskii.
Keywords: kopalnie; dynamika; Badanie wybuchowości; Zapobieganie wybuchom