Chraniteli golubogo ekrana
Omówiono profilatykę pożarową centralnej stacji telewizyjnej. Podano zasady przestrzegania ochrony przeciwpożarowej, bezpieczeństwo pracowników oraz system ochrony obiektu.
Nikolaj Smirnov, A. Nosenko.
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; Środki masowego przekazu; Zabezpieczenie przeciwpożarowe