Prawo ognia
Przedstawiono zmiany w przepisach dotyczących szeroko rozumianej ochrony przeciwpożarowej, głównie z zakresu wymagań technicznych stawianych obiektom budowlanym.
Marek Podgórski.
Keywords: Bezpieczeństwo pożarowe; Budynki; przepisy; Zabezpieczenie przeciwpożarowe