Ograniczniki przepięć do montażu w podstawach bezpiecznikowych
W artykule przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące właściwości ochronnych ograniczników. Szczególną uwagę zwrócono na ograniczniki klasy I i II.
Andrzej Sowa.
Keywords: Urządzenia elektryczne; ochrona przeciwprzepięciowa; Pożary - zapobieganie