Brandschutz bei der EXPO 2000
W nowym tysiącleciu w Hannowerze odbędzie się wystawa EXPO 2000. Pomimo wielkiej tradycji dotyczących targów jest specjalna okazja obejmująca ochronę przeciwpożarową służby ratownicze, zapobieganie pożarom i katastrofom. W artykule przedstawiono opinię szefa Hannowerskiej Straży Pożarnej dotyczącą włączenia zagadnień pożarowych do targów EXPO 2000.
Claus Lange.
Keywords: targi; wystawy; Ochrona przeciwpożarowa