Verhalten von Menschen bei Bränden
Artykuł stanowi sumę wyników badań przedstawionych na pierwszym międzynarodowym sympozjum dotyczącym zachowania ludzi w czasie pożaru.
Jochen Stein.
Keywords: Psychologia; sympozja; Socjologia