Führungs-Kräfteentwicklung
Porady i szkolenia dotyczące sprawnego kierowania akcją na przykładzie pożarnej służby ratowniczej w Hamburgu.
W. Flemming, G. Julga, A. Schilde.
Keywords: Szkolenie; Dowodzenie; Kierowanie