Nestandartnyj vzgljad na novyje standardy
W artykule przedstawiono znaczenie nowej normy "SNiP 21.01.97" Bezpieczeństwo pożarowe budynków" wprowadzonej w Federacji Rosyjskiej 1.01.98r. Wraz z ukazaniem się nowej normy dotychczasowa SNiP z 01.02.85r. utraciła ważność.
N. Klimuszin.
Keywords: Normalizacja; Bezpieczeństwo pożarowe; Budynki