Nestandartnyj vzgljad na novyje standardy
W artykule przedstawiono znaczenie nowej normy ``SNiP 21.01.97'' Bezpieczeństwo pożarowe budynków`` wprowadzonej w Federacji Rosyjskiej 1.01.98r. Wraz z ukazaniem się nowej normy dotychczasowa SNiP z 01.02.85r. utraciła ważność.
N. Klimuszin.
Keywords: Normalizacja; Bezpieczeństwo pożarowe; Budynki