Sovremennye technologii pořarotu extdivenija
W artykule opisano nowoczesną technologię gaszenia pożarów w Rosji. Przedstawiono również historię powstania nowoczesnej technologii gaszenia od idei do praktycznego działania. Omówiono program symulacyjny pożaru oraz nowe sposoby walki z ogniem.
I. Bezrodnov.
Keywords: Taktyka walki z pożarami; Symulacja