International Workshop, Culture Hall, Helsinki, Finland, 14-15 October 2005. Międzynarodowy Warsztat. Culture Hall, Helsinki, Finlandia, 14-15 październik 2005 (Edinburgh : Historic Scotland, 2008. -)
Omówiono zastosowanie wentylacji do ochrony zabytków, statystykę pożarów w Szwajcarii oraz specjalistyczne systemy ochrony przeciwpożarowej zabytków.
Sygnatura P-1481/1
Keywords: Statystyka; Obiekty zabytkowe; Wentylacja; Ochrona przeciwpożarowa