Working Group 3: Cultural and Financial Value: Risk Assessmant Seminar 10-11 June 2004, Stockholm, Sweden. Grupa Robocza 3: Wartości finansowe i kulturowe: seminarium dotyczące oszacowania ryzyka, 10-11 czerwiec 2004, Sztokholm, Szwecja (Edinburgh : Historic Scotland, 2008. -)
Omówiono oszacowanie ryzyka pożarowego obiektów zabytkowych.
Sygnatura P-1497/1
Keywords: Analiza ryzyka; Obiekty zabytkowe; Ochrona przeciwpożarowa