Zagrożenie wybuchem w obiektach zaliczanych do kategorii zagrożenia ludzi. [W: Bezpieczeństwo pożarowe budowli: V międzynarodowa konferencja. Warszawa-Miedzeszyn, 14-16 listopada 2005 r. Sygn.P-1297] (Warszawa : Instytut Techniki Budowlanej, 2005. -)
[Dokonano analizy zagrożenia wybuchowego w obiektach, w których stosuje się paliwa gazowe docelów technologicznych i do celów bytowych. Wnioski z przeprowadzonej analizy.]
M. Woliński.
Keywords: Analiza zagrożeń; Zagrożenie wybuchowe