Numeryczna analiza wytrzymałości konstrukcji stalowych w warunkach pożaru dla różnych układów materiałów palnych. [W: Bezpieczeństwo pożarowe budowli: V międzynarodowa konferencja. Warszawa-Miedzeszyn, 14-16 listopada 2005 r. Sygn.P-1297] (Warszawa : Instytut Techniki Budowlanej, 2005. -)
[Przedstawiono analizę wpływu efektów termicznych powstających podczas pożarów na procesy deformacji konstrukcji stalowych. Zastosowano specjalny algorytm postępowania.]
N. Tuśnio.
Keywords: Wytrzymałość materiałów; Odporność ogniowa; Konstrukcje stalowe; Materiały palne