Planowanie zabezpieczenia logistycznego śmigłowców w sytuacjach kryzysowych
Omówiono potrzeby logistyczne śmigłowców oraz podstawowe zadania systemu logistycznego śmigłowców.
S. Mitkow.
Keywords: Sytuacje kryzysowe; śmigłowce; Logistyka