Użycie śmigłowców w zwalczaniu klęsk żywiołowych
Omówiono zastosowanie śmigłowców w działaniach ratowniczych podczas klęsk żywiołocywch (transport, ewakuacja).
A. Janicki.
Keywords: Klęski żywiołowe; śmigłowce