Wykorzystanie technologii sieciocentrycznych w zarządzaniu kryzysowym
Przedstawiono wykorzystanie najnowszych technologiii informatycznych w zarządzaniu podczas sytuacji kryzysowych. Omówiono Network Centric Warfare - NCW.
A. Wojciechowski.
Keywords: Sytuacje kryzysowe; Zarządzanie kryzysowe; informatyka