Czynności i służba podczas powodzi
[Przedstawiono działania i służbę podczas powodzi oraz organizację pogotowia wodnego. Czynności pogotowia wodnego podczas powodzi.]
Keywords: Akcja ratownicza; Ratownictwo wodne; Powódź; Klęski żywiołowe; Historia