Piorunochrony typu lekkiego dla budynków wiejskich: instrukcja
[Instrukcja zakładania piorunochronów typu lekkiego oraz czynniki wpływające na zwiększenie odporności uziemnienia.]
oprac. Stanisław Szpor.
Keywords: ochrona odgromowa; urządzenia piorunochronne