Löschwasserversorgung. Zaopatrzenie wodne - Flaum, Gerhard.; Hober, Arnold. (Staatsverlag der DDR, 1976)
[Różne metody zaopatrzenia wodnego do akcji ratowniczo gaśniczych.]
Gerhard Flaum, Arnold Hober.
Keywords: Zaopatrzenie w wodę; armatura wodna