Zaspokajanie potrzeb wojennych resortu spraw wewnętrznych i administracji (Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji, 2005)
[Pzedstawiono proces doskonalenia systemu obronnego Rzeczypospolitej Polskiej. Zaprezentowana probleatyka stanowi przedmiot konferencji organizowanej w resorcie spraw wewnętrznych i admninistracji.]
Keywords: Transmisja danych; Planowanie obronne; Wojsko