Bezpieczeństwo człowieka we współczesnym świecie (Instytut Problemów Współczesnej Cywilizacji, 2002)
[Na seminarium omówiono zagrożenia, na jakie narażony jest człowiek w wyniku oddziaływania pola elektromagnetycznego lub promieniowania jonizującego.]
Keywords: bezpieczeństwo powszechne; seminaria