Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski =: Shorter Technological Dictionary English-Polish and Polish-English (Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1979)
Słownik polsko angielski i angielsko polski z zakresu techniki.
red. Sergiusz Czerni, Maria Skrzyńska.
Keywords: słownik; język angielski; Technika