Chemia organiczna: rozwiązywanie problemów - Morrison, Robert T.; Boyd, Robert N. (Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1986)
[Podręcznik jest tłumaczeniem zbiorowym z języka angielskiego podręcznika z zakresu chemii organicznej.]
Robert T. Morrison, Robert N. Boyd ; tł. Róża Antkowiak, Wojciech Markiewicz, Jacek Stawiński.
Keywords: Chemia organiczna