Kanalizacja miast i oczyszczanie ścieków: poradnik Taschenbuch der Stadtentwässerung - Imhoff, Karl.; Imhoff, Klaus R. (Oficyna Wydawnicza Projprzem-EKO, 1996)
[Poradnik stanowiący podstawowe kompendium wiedzy o budowie kanalizacji, oczyszczaniu ścieków i ochronie wód.]
Karl Imhoff, Klaus R. Imhoff ; patronat nauk. Apolinary L. Kowal, Edward S. Kempa ; przekł. Jan Brzeski.
Keywords: instalacja kanalizacyjno-wodociągowa