Ocena stanu przestrzegania przepisów przeciwpożarowych w obiektach będących siedzibami organów samorządowych w 1998r (Komenda Główna Państwowej Straży Pożarnej, 1998)
[Zakres i organizacja działań kontrolnych, kryteria zagrożenia ludzi w obiektach będących siedzibami organów samorządowych.]
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; działania kontrolno-rozpoznawcze; Zabezpieczenie przeciwpożarowe