Ogólne założenia reformy ustrojowej państwa (Kancelaria Prezesa Rady Ministrów-Departament Reform Ustrojowych Państwa, 1998)
[Omówiono reformę ustrojową państwa wchodzącą w życie roku 1999.]
Keywords: Administracja publiczna; Administracja rządowa