C.V. Życiorys profesjonalnie: poradnik dla każdego - Osińska, Małgorzata. (Polska Fundacja Ośrodków Wspomagania Rozwoju Gospodarczego ``OIC POLAND'', 1995)
[Poradnik stanowiący formę pomocy w przygotowaniu profesjonalnego życiorysu, który jest pierwszym krokiem na drodze do osiągnięcia sukcesu zawodowego.]
Małgorzata Osińska.