Metodyka pisania prac doktorskich - Mendel, Tadeusz. (Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1996)
[Celem opracowania jest przybliżenie i wyjaśnienie wszystkich problemów od strony metodycznej, związanych z pisaniem rozprawy doktorskiej od strony metodycznej]
Tadeusz Mendel.
Keywords: Kształcenie