Jak zdać egzamin: analiza zachowań i trudności, uczenie się i zdawanie - Łucki, Zbigniew. (TAiWPN UNIVERSITAS, 1998)
[Książka adresowana do studentów, dla których okres przygotowania się do egzaminu i samo jego zdawanie są źródłem wielkiego stresu]
Zbigniew Łucki.
Keywords: Kształcenie