ABC... komputera '98 - Dec, Zdzisław.; Konieczny, Robert. (Wydaw. ``Edition 2000'', 1998)
[Opisano najważniejsze systemy operacyjne: Windows i Windows 95 oraz najpopularniejsze w Polsce programy: Norton Commander, Word, Excel, Power Point. Podano informacje o Internecie i systemie DOS.]
Zdzisław Dec, Robert Konieczny.
Keywords: informatyka