Pracownia samochodowa - Kuczyński, Zbigniew.; Michalak, Waldemar. (Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne, 1979)
Poradnik przeznaczony dla absolwentów technikum samochodowego, do ćwiczeń badawczych wykonywanych metodami dostępnymi w warunkach szkolnych. Może służyć również jako źródło wiedzy o metodach stosowanych w praktyce usługowej w warunkach stacji kontroli pojazdów i w zakładach dealerskich, dysponujących wyposażeniem reprezentującym współczesny poziom techniki kontrolno-pomiarowej.
Zbigniew Kuczyński, Waldemar Michalak.
Keywords: Kontrola techniczna; mechanika; Technika; Konstrukcja maszyn; ćwiczenia