101 [sto jeden] trudnych pytań o Unii Europejskiej - Czachór, Zbigniew. (Wydaw.Perspektywy Press, 1998)
[Przewodnik zawiera pytania dotyczące Unii Europejskiej, integracji Polski z UE, rolę UE, prawa UE i wiele innych zagadnień politycznych, prawnych i ekonomicznych związanych z UE.]
Zbigniew Czachór.
Keywords: przewodnik