Piana jako środek gaśniczy - Grynczel, Zbigniew. (Wydaw.Ministerstwa Obrony Narodowej, 1958)
Książka z 1958 r dotycząca wykorzystywania, zastosowania i badania przydatności pian gaśniczych.
Zbigniew Grynczel.
Keywords: Środki gaśnicze pianotwórcze; Środki gaśnicze i neutralizujące