Kierowanie - Stoner, James A.F.; Wankel, Charles. (Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2001)
Omówiono najważniejsze problemy zarządzania, takie jak: ekologiczne aspekty działalności przedsiębiorstwa, odpowiedzialność społeczną, zagadnienia etyczne związane z zarządzaniem, globalizacja gospodarki i działalności firmy, kultura organizacji oraz rola jakości w zarządzaniu.
James A.F. Stoner, Charles Wankel ; przeł. Andrzej Ehrlich.
Keywords: Kierowanie; Zarządzanie; Ekonomia