Poczta elektroniczna: modemy i programy telekomunikacyjne - Wood, Lamont. (Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1994)
[Wyjaśniono zagadnienie związane z pocztą elektroniczną. Wskazówki dotyczące korzystania z poczty elektronicznej. Omówiono sprzęt i oprogramowanie do komputerów osobistych z procesorami Intel 80XX i w pełni zgodnych z komputerami IBM PC z systemem operacyjnym MS-DOS.]
Lamont Wood ; tł. Jan Zabrodzki.
Keywords: informatyka