"Acts of God": Fires in cathedrals - Prosser, Tony.
Analiza pożarów katedr jakie miały miejsce w Londynie oraz pożaru katedry Notre Dame w Paryżu. Dyskusja dotycząca taktyki walki z pożarami katedr.
Tony Prosser.
Keywords: Pożar katedry Notre-Dame w Paryżu (2019); Obiekty sakralne; Taktyka walki z pożarami; Londyn (Wielka Brytania); Paryż (Francja)