``A sort of mad dream'': Moorgate train disaster - Prosser, Tony
Analiza katastrofy kolejowej w Moorgate która miała miejsce w lutym 1975 r., gdzie zginęło 43 ludzi a 76 zostało rannych. W akcji brało udział 1324 strażaków
Tony Prosser.
Keywords: Katastrofy kolejowe; Akcja ratownicza; ofiary śmiertelne; Wielka Brytania