"Apparatus Suplement" - A Supplement to Fire Engineering
Zaprezentowano różny sprzęt uzupełniający do pojazdów pożarniczych i jego zastosowanie
Tł.tyt.: Dodatki do pojazdów pożarniczych
Keywords: sprzęt specjalistyczny; Pojazdy pożarnicze