"Big Box" Store Fire: Lessons learned
Analiza pożaru magazynu "Big Box" i konstrukcji budowlanej oraz rola tryskaczy w magazynach
Bill Gustin.
Keywords: magazyny; Akcja ratowniczo-gaśnicza; systemy gaśnicze; Tryskacze; Stany Zjednoczone (USA)