200 Fahrzeuge zerstört
W wielkkiej hali z warsztatem samochodowym wybuchł pożar, który zniszczył ponad 200 pojazdów. Przedstawiono przebieg akcji ratowniczo-gaśniczej
Daniel Inderbitzin.
Keywords: warsztaty; Hale (budynki); Akcja ratowniczo-gaśnicza; Pojazdy