Zweifache Brandstiffung
Przedstawiono przebieg akcji ratowniczo-gaśniczej pożarów powstałych w wyniku podpalenia na starówce w Bernie
Corinne Aeberhard.
Keywords: Akcja ratowniczo-gaśnicza; Podpalenia; Obiekty zabytkowe