"Absturzsicherung": Wie steht es um die Qualität der Ausbildung?
Wszystkie jednostki ratownicze muszą mieć szkolenia przeprowadzane przez wykwalifikowanych instruktorów. W artykule przedstawiono dyskusję dotyczącą jakości przeprowadzania szkoleń.
Jörg Mezger.
Keywords: BHP; ochrona zdrowia; Bezpieczeństwo; Szkolenie